Kinevezés
Minister vnútra menoval do I. štátneho matričného obvodu mesta Spišská Nová Ves advokáta Dr. Alfréda Singera, zástupcu hlavného mestského notára za zástupcu II. vedúceho matriky a do II. štátneho matričného obvodu mesta mestského lesníckeho majstra Rudolfa (Rezső) Estefányiho, obyvateľa obce Hnilec (Iglóvéghely), zástupcu vedúceho matriky menoval za vedúceho matriky a poveril ho aj vedením svadobných obradov.