Csillagkereszt-rend adományozás
Rakúsko-uhorská cisárovná a kráľovná najvyšším rozhodnutím zo dňa 4. januára 1917 darovala manželke Gézu Csákyho, rodenej grófke Csáky z Kőrösszeghu a Adorjánu, dcére niekdajšieho grófa Kálmána Csákyho, Rad hviezdneho kríža.