Strompf István - Tisza, Miksa, 1864-1944
V jednom z minulých čísiel informovali o úmrtí Istvána Strompfa, ktorý zomrel v Poprade vo veku 77 rokov. Autor o ňom v nekrológu stručne uvádza jeho úspešnú kariéru obchodníka.