Halálozás
Evanjelického farára z mesta Kluž (Koloszvár) Viktora Fábryho zasiahla strata matky Ilony Fábry, rodenej Leichner, ktorá zomrela 22. januára 1917 v meste Ľubica (Leibicz) vo veku 69 rokov a 41. roku manželstva. Jej manžel Gusztáv Fábry s rozvetvenou rodinou vydali smútočné oznámenie.