Halálozás
V Gánovciach (Gánócfürdő) vo veku 77 rokov zomrela vdova po Adalbertovi Heszovi, rodená Amália Scholtz, ktorá dlhé roky s deťmi bývala v Spišskej Novej Vsi, potom u dcéry v Gánovciach. Pochovali ju 31. januára 1917.