Halálozás
Vo veku 64 rokov zomrel v Budapešti Tivadar (Teodor) Danielisz, penzionovaný úradník Dunajskej paroplavebnej spoločnosti, rodák zo Spišskej Novej Vsi. Okrem jeho manželky Ludmilly Würsching za ním smútia jeho tri deti a sestra v Spišskej Novej Vsi.