Lőcse és Igló viszonya Pályamü
Redakcia uverejňuje konkurzné dielo neznámeho autora o vzťahu dvoch spišských miest, Levoče a Spišskej Novej Vsi. Autor píše o odvekom historickom súperení Levoče Spišskej Novej Vsi počas jednotlivých storočí od založenia oboch miest.