Személyzeti ügyek a Ksodnál
Na vlastnú žiadosť bol úradník Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.) János Mészáros preložený z Krompách (Korompa) do Kraľovian a zároveň bol poverený obsluhou tamojšej tovarovej pokladne. Úradník János Furcsák bol zo služobných dôvodov preložený z Kraľovian do Krompách a zároveň bol poverený obsluhou tamojšej tovarovej pokladne.