Két gyász-eset Iglón
V pondelok dostala redakcia správu o dvoch prípadoch úmrtia. Prvou je úmrtie vdovy po Ernestovi Alpárovi, rodenej Sarolty Lechner. Zosnulá bola svokrou zástupcu šéfredaktora novín Szepesi Lapok Huga Seltenreicha, príbuznou spišskonovoveskej rodiny Frenda a kežmarskej rodiny Lechner, atď. Po dlhšej chorobe zomrel penzionovaný vedúci pozemkovej knihy Adolf Zavaczky, agilný člen mestského zastupiteľstva v Spišskej Novej Vsi. Usilovný úradník bol aktívny aj po odchode do dôchodku. Zomrel vo veku 68 rokov. Jeho syn je v ruskom zajatí, dcéra je učiteľkou miestnej rímskokatolíckej školy.