Lőcse és Igló viszonya Válasz dr. Lederer Miksa urnak
Redakcia uverejňuje vysvetľujúcu odpoveď neznámeho autora konkurzného diela o vzťahu dvoch spišských miest, Levoče a Spišskej Novej Vsi na článok levočského advokáta Dr. Miksu Lederera vo februárovom č. 9 novín Szepesi Hirnök , ktorý v ňom napáda mesto Spišská Nová Ves.