Kitüntetés
Panovník najvyšším rozhodnutím z 24. januára 1917 daroval štátnemu tajomníkovi uhorského ministerstva obchodu Dr. Vilmosovi Lersovi, rodákovi zo Spišskej Belej za vynikajúce zásluhy na poli vojenského zdravotníctva počas vojny Čestný odznak Červeného kríža s dekoráciou I. triedy.