Kitüntetés
Kapitán 16. honvédskeho pešieho pluku Eugen (Jenő) Estefányi bol po druhýkrát vyznamenaný najvyšším pochvalným uznaním (Signum laudis), je mladším bratom spišskonovoveského lesníckeho majstra Rudolfa (Rezső) Estefányiho.