Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil rímskokatolíckeho učiteľa Adorjána Petáka z obce Jaklovce (Jekelfalva), ktorý je momentálne v ruskom zajatí, do 3. stupňa III. platovej triedy a povolil pre neho 1300 korún štátnej pomoci ročne; rímskokatolícku učiteľku Irmu Vargay z obce Margecany (Margitfalva) do 1. stupňa III. platovej triedy a povolil pre ňu 1036 korún štátnej pomoci ročne a rímskokatolíckeho ľudového učiteľa základnej školy Pála Hanyura z obce Vrbov (Ménhárd) do 2. stupňa III. platovej triedy a povolil pre neho 945 korún štátnej pomoci ročne.