Kitüntetések
István Petróczy de Petrócz, major c. k. 3. tirolského cisárskeho streleckého pluku, rodák zo Spiša dostal Rytiersky kríž Radu Františka Jozefa s dekoráciou. Kapitán c. k. 85. pešieho pluku Domokos Hadnagy získal opätovne Signum laudis, penzionovaný major košického vojenského veliteľstva Béla Gunka, rodák z Levoče získal Signum laudis, penzionovaný major Frigyes Thellmann v jeho náhradnom prápore 23. pešieho pluku získal Signum laudis.