Olasz fogságból
Mladík József Gonszorcsik z obce Veľká Lesná (Kristályfalu), ktorý sa v auguste minulého roka dostal do talianskeho zajatia a momentálne je internovaný na ostrove Sardínia doposiaľ poslal svojmu duchovnému 10 dopisovacích kariet. Z 9 odpovedí farára signalizoval prijatie iba jednej.