Személyzeti ügyek a Ksodnál
Vrchnému inšpektorovi Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.) Gyulovi Neubauerovi, šéfovi obchodného odboru, pri príležitosti jeho 35. výročie služby riaditeľstvo železníc vyjadrilo najvyššie uznanie.