A lőcsei katholikus kör
Dňa 11. februára 1917 mal Levočský katolícky kruh výročné valné zhromaždenie, ktorého sa zúčastnilo 38 členov za predsedníctva Celestína Kompanyika. Podľa hlásenia tajomníka spolku bojuje na frontoch 41 jeho členov, z nich zatiaľ nikto nezahynul. Zomreli však traja členovia spolku. Článok uvádza aj zoznam funkcionárov spolku.