Halálozás
Dňa 15. februára 1917 v Levoči zomrela vo veku 57 rokov a na 25. výročie manželstva manželka statkára Viktora (Győző) Nogheho. Na bojiskách bojujú jej traja synovia. Pohreb zosnulej bol 17. februára. Zosnulá bola staršou sestrou riaditeľa štátnej meštianskej chlapčenskej školy v Spišskej Novej Vsi Józsefa Bacsányiho.