Dr. Gratz Gusztáv - a külügyminiszterium osztályfőnöke
Rodák z Gelnice, parlamentný poslanec, vplyvný člen uhorskej novinárskej obce Dr. Gusztáv Gratz bol vymenovaný za vedúceho odboru ministerstva zahraničných vecí.