Köszönöt az alispánnak
Úrad verejného zásobovania potravinami v osobe Lajosa Kürthyho zaslal dňa 17. februára 1917 dvorskému radcovi a spišskému podžupanovi Dr. Lajosovi Neográdymu ďakovný list za vynikajúce výsledky počas vojnových rekvirácií obilia, ktoré presiahli očakávané výsledky. Podžupan ďalej tlmočil poďakovanie štátnych úradov vlastným župným úradníkom.