Kitüntetések
Desiatnici András Grünfeld a Károly Kiss, dôstojnícky čakateľ Aurel Szutor z 9. honvédskeho pešieho pluku boli za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenaní Bronzovou medailou za statočnosť.