A 9. népfölkelőgyalogezredben előléptek:
V 9. domobraneckom pešom pluku sa nadporučíkom stal Dr. Jónás Gerényi. Článok prináša zoznam dôstojníkov 9. domobraneckého pešieho pluku, ktorí boli povýšení na poručíkov.