Megjutalmazott néptanitók
Hornouhorský maďarský vzdelávací spolok odmenil riaditeľa a učiteľa štátnej školy v Spišskej Sobote Jánosa Brósza sumou 100 korún, štátnych učiteľov Bélu Méhlyho z Mníška nad Hnilcom, Jánosa Somváryho z krompašských železiarní a učiteľku obecnej materskej školy v Levoči Karolu Petrilla, rod. Wissinger pochvalným diplomom za vlasteneckú výkonnú službu.