Előléptetések
Práporčíci 9. honvédskeho pešieho pluku Árpád Andriska, Jenő Róth, Lajos Juhász, Andor Bodnár, Kálmán Mihály, Zoltán Markovics, János Oleksák, Dávid Sperling, Jenő Pekarik, István Geruska, Antal Heinsz, József Jendruscsik, István Bencze, János Czmár, József Mayernik, Lajos Grauer a Vladimír Lang boli povýšení na poručíkov.