Rendjelviselési engedély
Kráľ povolil štábnemu plukovníkovi, synovi hlavného lekára Spišskej župy Viktorovi (Győző) Lorxovi nosiť nemecké vyznamenanie Železného kríža 1. triedy a kapitánovi 5. husárskeho pluku v zálohe, poslancovi gelnického obvodu, Eduardovi (Ede) Zsedényimu nemecké vyznamenanie Železného kríža 2. triedy.