Előléptetések
Učiteľ učiteľského ústavu v Spišskej Novej Vsi, poručík 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe László Ulm a hospodársky dôstojník, poručík 9. honvédskeho pešieho pluku Lajos Lévai, boli povýšení na nadporučíkov.