Halálozás
V Prešove zomrel vo veku 68 rokov súkromník Anton (Antal) Schroepfer. Manželka Gusztáva Melczera z Popradu a spišskonovoveský evanjelický duchovný Dr. Július (Gyula) Walser v ňom stratili švagra.