Az Uj szepesváraljai járásbiróról
Článok prebratý z novín Eperjesi Lapok. Sudcu kráľovskej súdnej stolice v Prešove Istvána Ilykovicsa vymenovali za okresného sudcu v Spišskom Podhradí a povýšili do VII. platovej triedy. Po ruskom vpáde telegrafickou formou úspešne viedol kráľovský okresný súd v Humennom a uviedol ho do práceschopného stavu.