Az Iglói Polgári Olvasókör közgyülése
Spiškonovoveský občiansky čitateľský kruh mal 4. marca za predsedníctva Imreho Windta riadne výročné valné zhromaždenie. Po príhovore predsedu predniesol výročnú správu za minulý rok podpredseda spolku Béla (Vojtech) Hajts. Vojna trvajúca už tri rokysi vyžiadala 52 členov kruhu, no prihlásilo sa 66 nových členov. Súčasný počet členov je 187. Pokladník spolku Gyula Nádler predniesol finančné vyúčtovanie kruhu skontrolované dvomi členmi, Andorom Madarászom a Lajosom Podolinszkym.