Halálozás
Venczel (Wenzel) Hegenbart, penzionovaný bývalý vrchný mlynár spišskonovoveských mlynov zomrel 6. marca 1917 vo veku 74 rokov. Po strate syna vo vojne žil u svojej dcéry, vdovy po Gusztávovi Matzovi. Pohreb bude 8. marca.