Igazgató-tanitói kinevezés
Spišský biskup menoval ľudového učiteľa Mihálya Sztankóa zo Spišského Štvrtka (Csütörtökhely) pre jeho záslužné a usilovné pôsobenie za riaditeľa-učiteľa školy v Spišskom Štvrtku.