Halálozás
Dňa 6. marca vo veku 60 rokov a 38. roku manželstva zomrela po dlhej chorobe v Spišskej Novej Vsi manželka Andrása Jagera, rodená Mária Maxiszovics. Zosnulá bola matkou úradníka košickej sporiteľne Andrása Jagera, honvédskeho poručíka v zálohe, ktorý je v súčasnosti zadelený pri guľometnom oddieli v Spišskej Novej Vsi a práve obdržal Signum laudis.