Párvy Sándor-utca Lőcsén
Mesto Levoča (Lőcse) malo 30. januára 1917 valné zhromaždenie za predsedníctva primátora Dr. Móra Frieda. Poslanecký zbor mesta rozhodol o premenovaní ulice Zárda (Kláštorná) na ulicu Dr. Sándora Párvyho. Odôvodnil to obrovskou finančnou zásluhou a obetavosťou biskupa Párvyho, ktorý založil ústav na výchovu dievča, ktorého budova sa stala jednou z dominánt mesta.