Kitüntetések
Kapitán c. k. 67. pešieho pluku Walter Berthold bol za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenaný Radom železnej koruny 3. triedy s dekoráciou a mečmi. Poručík c. k. 67. pešieho pluku v zálohe Ernő Ernői dostal za hrdinský postoj pred nepriateľom opäť Signum laudis s mečmi. Nadporučík 1. honvédskeho husárskeho pluku Gábor Ludmann, pridelený k II. eskadróne 5. honvédskeho husárskeho pluku, spišský rodák, dostal za hrdinský postoj pred nepriateľom Vojenský záslužný kríž 3. triedy s mečmi.