A kilences honvédekről Kilences honvédek. (Versek a táborból)
Článok je úryvkom zo zbierky veršov príslušníka 9. honvédskeho pešieho pluku Andora Tárnaiho, ktorej zisk z predaja má slúžiť pre vdovy a siroty padlých vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku.