A lőcsei tisztviselők nagygyülése
Dňa 11. marca sa v zasadačke radnice uskutočnila schôdza zhruba 100 verejných a súkromných úradníkov mesta Levoča, aby dosiahli záujem štátu na riešení ťažkej finančnej situácie úradníkov formou štátnej podpory. Zhromaždených vyzval primátor Dr. Mór Fried, aby za predsedajúceho zvolili podžupana Dr. Lajosa Neográdyho, čo sa aj stalo. Ten vidí nepriaznivú situáciu úradníkov hlavne vo veľkej inflácii a v tom, že ich príjmy pozostávajú hlavne v mzde v hotovosti. Na schôdzi zazneli viaceré návrhy na riešenie neblahej situácie úradníkov, ktorých navrhovateľmi boli: učiteľ kreslenia na kráľovskom katolíckom vyššom gymnáziu János Mirkva, župný podnotár a čestný hlavný slúžny Dr. Géza Kurovszky a tajomník finančného riaditeľstva Dr. Gyula Arszenovits.