Késmárk, Leibic, Szepesbéla és vidéke A "Szepesi Lapok" állandó rovata - Banczik, Samuel Teodor 1881-1924
Autor článku píše o intrigách v mestskej spoločnosti a správe mesta Kežmarok v súvislosti s ťažkosťami pri realizácii divadelného predstavenia študentov kežmarského evanjelického lýcea, spôsobených prieťahmi zo strany Spolku obchodníkov a remeselníkov a tiež miestnej elektrárne.