A szepesváraljai állami-, törvényhatósági- és városi tisztviselők mozgalma
V Spišskom Podhradí sa začalo hnutie za vyššie príspevky na nájomné, v ktorom úradníci žiadajú uhorského kráľovského ministerského predsedu, aby Spišské Podhradie povýšil zo VII. triedy nájomného do V. triedy, pretože pre infláciu si úradníci za svoje príjmy nemôžu dovoliť adekvátne byty.