Jogi tanulmány
Notár centrálneho okresného súdu v Budapešti Dr. Tibor Nahalkó napísal zaujímavú a v odborných kruhoch pertraktovanú štúdiu s názvom Jogsegélyszerződésünk a birói végrehajtási jogsegély tárgyában Ausztriával (Naša zmluva právnej pomoci vo veci súdnej exekučnej právnej pomoci s Rakúskom). Autor bol študentom vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi a je synom riaditeľa štátnej ľudovej školy v Liptovskom Hrádku (Liptóújvár) Juraja (György) Nahalka, rodáka zo Spišskej Novej Vsi.