Személyzeti ügyek a Ksodnál
Vrchný inšpektor Jenő Karácsonyi bol menovaný za zástupcu vedúceho odboru zľavnených cestovných lístkov a vratiek generálneho riaditeľstva Košicko-bohumínskej železnice. Vrchný inšpektor Lajos Klug bol menovaný za zástupcu vedúceho odboru tvorby cestovného, štatistiky. Vrchný kontrolór Károly Balás sa stal zástupcom vedúceho referátu tvorby cestovného a inšpektor Dezső Maksziányi sa stal vedúcim skupiny tvorby cestovného osobnej prepravy odboru obchodu s právomocou vedúceho referátu. Traťovému lekárovi Dr. Manó Földimu pribudla od 1. marca k jeho zdravotnému obvodu linka Prešov - Sabinov. Lekári Dr. Aladár Halász a Dr. Jenő Kopits boli menovaní za traťových lekárov s titulom lekársky radca. Traťový dozorca István Tamási odchádza k 30. júnu zo zväzku železnice. Zomreli: 16. 2. 1917 inšpektor, zástupca vedúceho odboru Imre Éder, 24. 2. vedúci kancelárie György Aulich zadelený na odbor obchodu generálneho riaditeľstva, 29. 1. spišskonovoveský vlakový batožinár Pál Szekeres, 9. 2. traťový dozorca v Rakovej (Trencsénrákó) József Nagy. Kontrolór, vedúci vlakovej stanice Kálmán Budinszky si s povolením ministerstva vnútra zmenil priezvisko na Radványi.