Iglói hősök
Článok uvádza zoznam z úradného výkazu spišskonovoveskej polície o vyznamenaniach udelených pre vojakov jednotlivých plukov, rodákov zo Spišskej Novej Vsi. Pri jednotlivých vyznamenaniach je menný zoznam vyznamenaných vojakov s hodnosťou. Kapitán c. k. 66. pešieho pluku v zálohe Gyula Putsch dostal Rad železnej koruny 3. triedy s dekoráciou a Signum laudis.