A Szepesi Egyesület Budapesten negyven éves története
Pod názvom A Szepesi Egyesület Budapesten negyven éves története (Štyridsaťročná história Spišského spolku v Budapešti) vyšla v Spišskej Novej Vsi vo vydavateľstve novín Szepesi Lapok publikácia autora Kornéla Seltenreicha za finančnej podpory univerzitného pedagóga Pála J. Habererna, ktorá na 32 stranách prináša históriu Spišského spolku od jeho založenia 4.11.1916 až do 4.11.1916. Článok v skratke uvádza stručnú históriu a medzníky spolku.