Halálozás
Aladár Scherffel oznamuje rodine a príbuzným, že vo veku 84 rokov po dlhšej chorobe zomrela 7. marca jeho teta Hermína Scherffel. Pohreb prebehol 19. marca v Spišskej Novej Vsi podľa evanjelického obradu.