Harmadik kitüntetés
Kapitán 65. pešieho pluku Adolf Fasszinger, mladší brat spišskonovoveského podnikateľa Józsefa Patakiho a švagor Károly Kübechera práve obdržal tretie vyznamenanie. panovník ho za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenal Vojenským záslužným krížom 3. triedy s mečmi.