Pénzügyi hirek
Uhorské kráľovské ministerstvo menovalo Henrika Müllera z Banskej Štiavnice za praktikanta daňového úradu v Spišskej Starej Vsi. Finančný účtovník József Sipos bol poverený kompetenciami okresného účtovníka v Spišskej Starej Vsi.