A Magyarországi Kárpát-egyesület köréből
Pobočky a výbory Uhorského karpatského spolku posielajú výkonnému podpredsedovi spolku, dvorskému radcovi Miklósovi Fischerovi svoje výročné hlásenia. Článok uvádza stav a bilančné štatistiky spolku a jeho pobočiek.