Kitüntetés
Žandársky kapitán Győző (Viktor) Szopkó zadelený pri jednom z hlavných vojenských veliteľstiev, rodák z Kežmarku, obdržal na znak uznania za vynikajúcu službu v zláštnom zaradení Signum laudis.