A harctérről
Pri príležitosti sviatku 15. marca poslali z bojiska pozdravy nasledovní dôstojníci a vojaci 67. pešieho pluku: poručíci Fröhlich, Károly Schőn, Lefkovics, Offenberg a János Mészáros. Dobrovoľníci jednej pochodovej roty pluku zorganizovali na bojisku slávnosť, báseň predniesol dobrovoľník Miklós Weinberger a slávnostnú reč predniesol Dr. Géza Zahler. Spevácky kruh pod vedením Sándora Simona spieval kurucké piesne. Prednes mali dobrovoľníci József Barabás a Mór Willmann