500 napig a svarmléniában A sajtóhadiszállás jóváhagyásával megjelent munka - Forberger, Béla Aladár 1881-?
Hlavný prokurátor mesta Spišská Nová Ves, Dr. Béla Forberger vydal knihu s názvom 500 napig a svarmléniában (500 dní v rojnici), v ktorej spracoval svoje poznámky z bojového denníka počas dvoch rokov vojenskej služby na fronte. Kniha má 170 strán a 16 fotografií. Polovica výnosu z predaja pôjde spišským sirotám.