Kitüntetések
Za hrdinský postoj pred nepriateľom bol nadporučík c. k. 85. pešieho pluku Arnold Szent-Gály opätovne vyznamenaný najvyšším pochvalným uznaním Signum laudis s mečmi. Za hrdinský postoj pred nepriateľom dostal poručík v zálohe c. k. 85. pešieho pluku Rezső Vajda Signum laudis s mečmi. Nadporučík mimo služby Ferenc Velesz, zaradený pri 9. honvédskom pešom pluku za hrdinský postoj pred nepriateľom dostal Signum laudis s mečmi.